| Проблем с прихлопване на шевролет калос при движение по малки неравности Здравейте имам един проблем и се надявам да ми помогнете с мнения и съвети.При шофиране по малки неравности по пътя се чува неприятно прихлопване.Лошото е че докато беше гаранционен калос от Каргоекспрес какво ли не ми обясняваха и не ме лъгаха само и само да не отремонтират колата и все пак като я вкараха да я прегледат ми казваха че нищо и няма или че калосите са така.Единия път като сменях маслото пак им обърнах внимание за проблема и тогава ми смениха тампоните на амортисьорите при което минах около 5000 км и пак започна да се чува.Прави ми впечатление че при влажно време дъжд и т. н. шума спира. Сега точно преди да излезе от гаранция колата от сервиза ми казаха че имало някакви болтове на носачите които се разхлабили и ги притегнаха .Е пак минах 5000 км и същото .Едно бакши в ъв Варна /а то калоси таксита колкото щеш/ също ми каза че също му притягали болтове по ходовата част.Ако можете колеги дайте някакъв акъл що за чудо е това .Благодаря ви предварително. |