Разглеждате тема Dacia 1.9D, от раздел Dacia на форум Всички Останали ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Dacia 1.9D Здравейте,имам нужда от съвет каква може да е причината за прекъсвеането на двигателя на Dacia picup 1.9D.Има компютър ,нагнетателна помпа Lukas и чип в ключа.Пали от време на време и работи нормално и от веднъж рязко спира,дали е комп. или помпа.Дайте съвет. |
|
| ||||
| ||||
| провери помпа,дюзи,горивен филтър |
|
| |||
| |||
| ГНП lukas delphi Благодаря.Оказа се че е прекъснала бобината на клапана който разрешава подаването на нафтата към помпата.Търсих ,но не се продава отделно.Някой може ли да помогне с нещо или да ми я оправи.0885642993 Вълков |
|
| |||
| |||
| Отново въпрос и молба за помощ.Как се застопорява и зацепва ДНП Lukas Delphi с електронно подаване на горивото.Оправих клапана но бях свалил помпата а тя нямя шпонка на оста и колелото и центровката се обърка макар че бях я белязал.Не знам как да я застопоря в момент на шприцване на 1 цилиндър в момент на горна мъртва точка.Помогнете suype valonik8899 0885642993 |
|
| |||
| |||
| Пичове,няма ли майстор да възпламени тази Dacia?0885642993 Вълков |
| Sponsored Links |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Dacia Logan MCV dCi 85 коня | avto1 | Статии за Автомобили | 0 | 14-12-2007 15:29 |
| Часът сега е 18:35. |