Разглеждате тема Matiz, от раздел Daewoo (Chevrolet) на форум Корейски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Matiz Здравейте Аз съм горд притежател на Daewoo matiz много моля ако някой има книжките за тази въшка да дарасне некой ред или да ми ги прати на майлБлагодария предварително ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Качих наръчника за поддръжка на Матиз в секцията Downloads. Файла е 34 Мб и е голям за email. Между другото какъв Матиз имаш? Румънски ли е? Чух че Деу са си продали завода на румънското правителство, което от своя страна търси купувач, защото им изтича лиценза за производство. |
|
| |||
| |||
| tozi fail e povreden no ako ima niakav sai s foromi za matiz molia niakoi da mi go kaje |
|
| ||||
| ||||
| Файлът се отваря прекрасно с winrar (pdf документацията е архивирана). Свалих лично файла току що и по-долу е приложена картинка от екрана на компютъра ми - winrar разархивира файла без никакви грешки. |
|
| |||
| |||
| да това го знам но неиска да се свали но pc-то ми но ще пробвам пак |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Здравейте от мен имам един проблем матизът ми взе да гори доста стабилно количество бензин сруваше ми се че ми светка доста барзо лампата за бензина и реших да го засека та 5л. изминах 58км. а до преди беше доста повече можеше да мина около 100км. от какво може да се далжи тази промяна?Предварително ви благодаря за помоща. |
|
| |||
| |||
| Здравейте!! Имам матиз закупен през 2005, произведен в Румъния на 55 000км е. Колата се държи добре , но от известно време в скоростната кутия се появява проблем със втората скорост и по-то4но с превключването от която и да е скорост на втора.Трябва да изчаквам малко ина4е хърка и стърже, но така се губят оборотите.ДО сега не е имало такъв проблем. Четох 4е скоростните кутии трябва да се смазват от време на време, но приятел ми каза 4е най-вероятно синхронизатора на скоростите не е добре. Бих искал да попитам имал ли е някой такъв проблем, дали знаете за решението му и евентуално сервиз на деуили такъв за корейски автомобили където може да ми помогнат, освен този който е в софия. Аз съм от велико търново. Предварително Ви благодаря за отговорите |
|
| |||
| |||
| Цитат:
имеила ми е marati0183@abv.bg пиши ме на него и ще ти ги пратя ![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте, искам да си купя кола и много съм си харесала Део Матиз, може ли някои приежател на такава кола да ми каже "за" и "против". Или да се ориентирам към друга марка??? |
|
| |||
| |||
| карам део матиз вече трета година,като такси и мога да кажа че е страшно автомобилче.Лесно се поддържа и частите за нея са на многодобри цени.общо взето благодарна количка |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 13:38. |