Разглеждате тема DAEWOO NUBIRA, от раздел Daewoo (Chevrolet) на форум Корейски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| KAKVO VI E MNENIETO ZA DAWEOO NUBIRA 1.6 16V 1998? BLAGODARYA VI |
|
| |||
| |||
| имам такъв автомобил от една година но поради наличието на още една кола в семеиството и една служебна от навъртяните около4000км до момента имам може да се каже добри впечетления.1-просторна и удобна кола /комбито/ ,здрава зглобка ,доста висока проходимост при планински и черни пътища с големи наклони.2-евтини части и то май оригинални?,никаква ръжда до момента-10години.3-гореше масло ,но с добавка на STP,проблема е решен поне за момента/сега не го пипа/.Не й слагайте газ ,ако няма ,защото ще започнат проблемчета,въпреки че градско гори 12-13!!! |
|
| |||
| |||
| imam takav avtomobil ot 4 meseca kato izkly4im povredite xarakterni za vsi4ki avtomobili kato cialo ne sam mnogo dovolen nestabilen e na patia nad 120 stava kato lodka silen 6ym ot dvigatelia a i golemi problemi s pasvaneto na gazovoto kam darjanieto na motora ne bix go prepora4al |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| daewoo espero | zlativiola | Daewoo (Chevrolet) | 0 | 17-08-2008 16:04 |
| Daewoo Espero | gan4o_1987 | Daewoo (Chevrolet) | 1 | 30-03-2008 23:49 |
| Часът сега е 18:44. |