Разглеждате тема Captiva, от раздел Daewoo (Chevrolet) на форум Корейски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Надявам се тук да създадем форум на притежателите на тази интересна кола. Тъй като и моделът е нов, няма много мнения за нея, освен прогнози. Нека да споделяме опита си и да си помагаме - виждам по улиците на София, че вече има закупени бройки, поради добрите условия предполагам, че ще стане пазарен хит. Аз взимам днес един 7-местен, бензинов, от най-ниския модел, мисля че беше LS. Добро впечатление прави, че базовата конфигурация е пълна с опции, които при други коли са екстри. Ако има интерес, ще публикувам впечатленията си. |
|
| ||||
| ||||
| Здравей, и честито. Започнах статия за captiva, но ще е друго да се чуят първите впечатления на щастлив собственик Като казваш базова конфигурация за базовата 4х4 ли става дума или за не 4х4 версията? |
|
| |||
| |||
| hi Zdraveute, Az sega shte si kypyvam nov djip Captiva i se chydq dali tova e pravilniq izbor. Vqrno bazovata cena na tozi djip e niska, a za tezi pari ima dosta neshta vatre i kato cqlo. No edno me pretisnqva. Zashto davat garanciq protiv rajda samo 6 godini!? Ako nqkou ima veche takav djip neka kaje kakvi sa my nabliydeniqta. |
|
| ||||
| ||||
| Аз имам Каптива от 2 март тази година Джипа е прекрасен, красив, удобен, надежден НО дава софтуерни проблеми, които за щастие в сервиза на Шевролет веднага отстраняват чрез преинсталация на софтуера-но това са си време, нерви и притеснение За съжаление Каптивите на всичките ми познати дадоха софтуерни проблеми Явно е фабрично, но предполагам, че до една година ще го изчистят |
|
| |||
| |||
| Може ли да опишете какви са проблемите които се отстраняват с преинсталация на софуеъра ? |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| Ами зависи какви грешки е давал-изчиства се всичко и се пуска отначало ![]() Нещо като преинсталиране на компютъра, когато има вирус примерно |
| Следните потребители благодарят на Мира за това полезно мнение: | ||
surfist (11-10-2007) | ||
|
| |||
| |||
| Пишете, че всичките ви познати имали софуеърни проблеми. Не разбирам в какво се изразяват те- напр. светят лампи на таблото, блокира се запалването или друго. Не разбрах и дали всички имат ЕДИН и същ проблем или разнообразни. В другия форум (offroad-bulgaria) един участник има някакъв подобен проблем. Преинсталацията на софуеъра решава ли проблема или след известно време той отново се появява (или се появява друг дефект) и трябва отново да се преинсталира? Ще съм ви благодарен за по подробен отговор. |
|
| ||||
| ||||
| Аз мога да си дам моето мнение по тази тема - а то е че този автомобил е един прекрасен избор за шосеен джип. Имах възможноста да наблюдавам продажбите на този автомобил в Опел авто- на пътен възел Бояна за времето от 2м. и мога да ви кажа че търсенето е доста голямо. |
|
| ||||
| ||||
| Ами светват всички лампи на таблото, APS (автоматична почистваща система) отказва понякога, даде софтуерна грешка при вкрлючване на автопилота-изключи рязко на скорост и пак светнаха всички лампи на таблото. Изгасих и запалих пак мотора и лампичката за повреда в мотора остана да си свети.След като го закарах в Шевролет да преинсталират софтуера всичко е ОК А като го взех чисто нов, на втория ден уреда за отчетане на температура на водата беше на макс. Отделно, че харчеше 20/100 ![]() До първите 7 500 километра де, после падна и е между 9-12/100 За извънградско е перфектно ![]() Сега се сещам за една моя позната, която има същия Шеви, на нея й светеха постоянно три лампички на таблото-за ръчната, маслото и третото не мога да се сетя. На нея даже и след преинсталация й светеха ![]() И по големите дупки тропа отчетливо и гадно, малко скърца като бесепарски трактор (мислех, че са накладките, но в сервиза казаха, че са си в ред), но... карам си го, не се оплаквам ![]() |
| Следните потребители благодарят на Мира за това полезно мнение: | ||
surfist (12-10-2007) | ||
|
| |||
| |||
| Благодаря Мира, Моят Шеви е на почти 12000 км и да чукам на дърво не му светят лампите. Следя форумите за да видя от какво се оплакват хората. Имам разлика в разхода на гориво след около 10 000 км, но не е толкова фрапираща. Беше 12,5 сега е около 11. Какъв мотор има твоя Шеви? За да паднеш до 9 л- предполагам дизел. |
|
| ||||
| ||||
| Дизел, дизел, пълен автоматик с тип троник ![]() Най-малко ми е давал 8.7 разход, извънградско, естествено Трябва да си направиме някога една срещичка и да се изтропаме с 15 Шевролета... да събереме погледите ![]() |
|
| |||
| |||
| и аз имам каптива /дизел,автоматик / от 3 месеца и вече навъртях 20000км, за сега нямам проблеми, като изключим, че един-два пъти светват лампите на ESP и след рестартиране на двигателя угасват. Ако има друг с подобен проблем нека сподели. Разхода е 8-9л извънградско и невярвам да спадне повече. Среден разход 10-11л |
|
| ||||
| ||||
| Не мога да не се похваля.... http://images21.snimka.bg/004370200.jpg Снимка за милиони : ) Миналата седмица ходихме до Тасос и това е в Кавала, чакаме за фериботи |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Какво да купя Volvo S80 или Shevrolet Captiva | dimitar_auto | КАКВО ДА КУПЯ? | 4 | 30-01-2008 19:39 |
| Chevrolet Captiva | avto1 | Статии за Автомобили | 1 | 07-10-2007 13:17 |
| Часът сега е 15:57. |