Разглеждате тема FIAT BRAVO + i -, от раздел Fiat на форум Италиански Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| FIAT BRAVO + i - Zdraveite, mislia da si kupuvam fiat bravo no bih iskal da polu4a pove4e informatsia otnosno modela (98g.) i nai ve4e za 1,6 16v. |
|
| |||
| |||
| Мога да ти предложа много хубаво браво,vij isauto.mobile.bg |
|
| ||||
| ||||
| Благодаря за предлжението но вече имам такива. По скоро ме интересува информация, МНЕНИЯ, препоръки |
|
| |||
| |||
| njima po gadna kola. ne si kopuvai nikakuv fiat mn. sa zle |
|
| ||||
| ||||
| много се трошат, ама за поддръжка са екстра сичко им е с 50 % поне по ефтино от немските и японските автомобили.....
__________________ It`s the first day of the rest of your life... |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| Na vtori ianuari si kupih Bravo 1,9 turbo dizel i sam mnogo dovolen.E triabvaha mu novi gumi,ima i leko razbiti bialetki po oka4vaneto no do sega ne sam slizal ot nego.Oka4vaneto e tvardo i drusa po dupkite no me kefi kak nabira ot miasto,prosto si biah haresal tazi kola i dori jenata ubedih da ia kupim.ina4e na kakvoto popadne6,triabva mnogo da se gleda a i ako si ia pazi6 i potdarja6 vsiaka kola 6te te slu6a.Uspeh! ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Купи си Фиат та после да те е яд. |
|
| ||||
| ||||
| всичко зависи от това как е подържана самата кола,не всички италянски коли са буклуци,кошери има навсякъде. |
|
| |||
| |||
Da ti kaja i az imam fiat samo4e Tempra okaza se dobra kola 2 g. ne sam butval ni6to po neq no kato se zapo4ne edinpat nqma spirka remonta na cqlata prednica stigna edni 1600 lv. I re6ih da q prodan no kato razmislih se otkazah.Vikam si taka i tak asam q opravil 6te si q karam az i sega se nadqvam o6te 2 g. da ne butam ni6to.Taka 4e fiatite nesa 4ak tolkova lo6i da ti kaja.Yspeh v tyrseneto |
|
| |||
| |||
| Da ti kaja i az imam fiat samo4e Tempra okaza se dobra kola 2 g. ne sam butval ni6to po neq no kato se zapo4ne edinpat nqma spirka remonta na cqlata prednica stigna edni 1600 lv. I re6ih da q prodan no kato razmislih se otkazah.Vikam si taka i tak asam q opravil 6te si q karam az i sega se nadqvam o6te 2 g. da ne butam ni6to.Taka 4e fiatite nesa 4ak tolkova lo6i da ti kaja.Yspeh v tyrseneto |
|
| |||
| |||
| predi 2 meseca vzeh edna brava ,dnes zabelyzah 4e dvigatela pravi t-t-t-t i auspuha smu4e,misly 4e e garnitura na glavata ,vie kvo mislite,ama kato cylo sa avtomobi ot 4elnata 10 v sveta vsvoy klas,napalno si zaslugavat parite na koito se predlagat |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Opel Corsa или Fiat Bravo/Brava | spirtista | КАКВО ДА КУПЯ? | 2 | 23-05-2008 10:30 |
| Часът сега е 15:49. |