Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

TPS za fiat Tempra

Разглеждате тема TPS za fiat Tempra, от раздел Fiat на форум Италиански Автомобили ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Италиански Автомобили > Fiat
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Стара 16-02-2008, 19:07
New auto maniac

Дата на Регистрация: Jan 2008
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
TPS za fiat Tempra

zdr na vsi4ki iskam da popitam dali nqkoi v tizi sait si e imal rabota s tazi sistema na kolata si. Iskam i da popitam za6to sa tolkova skupi 4astite na BOSCH za tazi 4ast ot kolata zaboga. Za edin TPS mi iskat 1200lv. i sa stupkovo motor4e 150, i landa sonda pak okolo 200. Neznam zaslyjava li si da davam tolkova pari za moqta kola zled kato do sega sam dal za remont SAMO 2400lv. Bih vi pomolil ako nqkoi e imal su6tiq problem da mi kaje kak go e re6il. 4e mi pisma ot otva predurpvane na dvigatelq na kolata i tozi "malak razhod 13 na 100" ina4e drygo ni6to i nqma no ve4e ne izdurjam. molq posavetvaite me kakvo da pravq blagodarq predvaritelno.

Molq vi ako nqkoi ima poznat koito ima rabote6a mono injek4iq da se obadi, no naistina da raboti ili pone zdrav TPS.4ao
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация