Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

новия форд фокус

Разглеждате тема новия форд фокус, от раздел Ford на форум Американски Автомобили ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Американски Автомобили > Ford
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Стара 25-03-2007, 13:09
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Mar 2007
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
новия форд фокус

Здравйте! Искам някой да ми помогне с мнение за новия фокус, защото съм твърдо решена да го купя - Фокус Тренд 1,6 100к.с. платила съм капаро така че няма мърдане, само чакам да го доставят от завода. Пък напоследък от уж специалисти получих много лоши отзиви за новото Фокусче. Така, че моля ПОМОЩ!!
Отговор с Цитат
Стара 27-03-2007, 01:17
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Jan 2007
Здравей! За по-подробна оценка виж форуми на форд, там сигурно има повечко написано ( както бг така и руски )
иначе имам познати сотаджии, които карат такива, при това служебни!!! демек не им пука много за колите и са много доволни
Стара 13-12-2007, 14:27
zar zar не е активен в момента
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Dec 2007
Цитат:
Започната от simeto Вижте Мнението
Здравйте! Искам някой да ми помогне с мнение за новия фокус, защото съм твърдо решена да го купя - Фокус Тренд 1,6 100к.с. платила съм капаро така че няма мърдане, само чакам да го доставят от завода. Пък напоследък от уж специалисти получих много лоши отзиви за новото Фокусче. Така, че моля ПОМОЩ!!
Zdrasti az 6t1h da go kupuvam ama TDCI no puk prez mai ima6e golqma otstupka za PRednoto Mondeo i to mi doide s 1000lv. po skupo ot Focus-a i za tova vzeh Mondeoto.Za focus-a sum 4uval i lo6i i dobri mneniq no kato cqlo predniq Focus ot 2004 imam i takuv TDCI strahoten e i mnogo ka4estven.Noviq sum go karal edinstvenata zabelezka e 4e ka4estvoto na materialite vutre ne mi haresa osobeno ina4e kato cqlo go predpo4itam pred Golf-a i Astrata govorq za poslednite modeli!No po dobre si vzemi diesel-ov Focus spored men.Benzinoviq dava i golqm razhod na gorivo.Tova e!Nadqvam se da sum ti bil polezen!
Отговор с Цитат
Стара 05-03-2008, 11:42
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Jan 2008
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
napalno podkrepqm zar
Отговор с Цитат
Стара 13-03-2008, 22:23
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Mar 2008
Изпратете съобщение през ICQ до Meydger Изпратете съобщение през Skype™ до Meydger
Четох някъде из нета, че Фокусите са добри
.::
Но не е препоръчително да им се слага газова (пропан-бутан) уредба, защото прегарят клапаните. Аз за това се отказах от Фокус, щото искам да съм с газова уредба.
Sponsored Links
Стара 15-03-2008, 09:40
Авто Форум Експерт

Дата на Регистрация: Jan 2008
Има ПЪРВАТА благодарност за мнение
a yva za klapanite ne e verno po skoro e verno za gazovata yredba.brat4ed mi ima focus do sq ni6to my nqma
Отговор с Цитат
Стара 11-08-2008, 18:06
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2008
az imam Focus II ot 2005-ta 2.0TDCI(136k.s) i 6 skorosti a oborudvaneto mu e Titanium!mnogo sam dovolen i 4estno kazano ako sega v momenta triabva da zakupuvam kola ot sa6tiat klas trudno bih se sprial na druga marka!za benzinov motor ne znam no sam 4uval za BG 4e ne sa mnogo spolu4livi i tova e za6toto nay veroyatno se sglobiavat ili v Rusia ili v Turcia!az jiveya v España i sam mnogo dovolen ot zakupuvaneto mu i ot serviznoto obslujvane tuk!
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация