Разглеждате тема новия форд фокус, от раздел Ford на форум Американски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| новия форд фокус Здравйте! Искам някой да ми помогне с мнение за новия фокус, защото съм твърдо решена да го купя - Фокус Тренд 1,6 100к.с. платила съм капаро така че няма мърдане, само чакам да го доставят от завода. Пък напоследък от уж специалисти получих много лоши отзиви за новото Фокусче. Така, че моля ПОМОЩ!! |
|
| ||||
| ||||
Здравей! За по-подробна оценка виж форуми на форд, там сигурно има повечко написано ( както бг така и руски ) иначе имам познати сотаджии, които карат такива, при това служебни!!! демек не им пука много за колите и са много доволни
__________________ fear is the mindkiller |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| napalno podkrepqm zar |
|
| |||
| |||
| a yva za klapanite ne e verno po skoro e verno za gazovata yredba.brat4ed mi ima focus do sq ni6to my nqma |
|
| |||
| |||
| az imam Focus II ot 2005-ta 2.0TDCI(136k.s) i 6 skorosti a oborudvaneto mu e Titanium!mnogo sam dovolen i 4estno kazano ako sega v momenta triabva da zakupuvam kola ot sa6tiat klas trudno bih se sprial na druga marka!za benzinov motor ne znam no sam 4uval za BG 4e ne sa mnogo spolu4livi i tova e za6toto nay veroyatno se sglobiavat ili v Rusia ili v Turcia!az jiveya v España i sam mnogo dovolen ot zakupuvaneto mu i ot serviznoto obslujvane tuk! |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Продавам Форд Ескорт 1.8 16v - Нов Внос - 2800 лв. Плевен | bozman | Ford | 0 | 30-08-2008 13:58 |
| Часът сега е 16:17. |