Разглеждате тема РАЗКАЖЕТЕ ЗА ВАШИЯ ХЮНДАЙ, от раздел Hyundai на форум Корейски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| АЗ КАРАМ ХЮНДАЙ КУПЕ FX 2000г. МНАГО МИ ХАРЕСВА И СТОЙ ДОБРЕ НА ПЪТЯ. |
|
| ||||
| ||||
| Хюндай Старекс е комфортен 7 местен пътнически бус. Изненадах се, когато разбрах, че двигателя е на Mazda.? Харесва ми този автомобил, но ще заминавам за чужбина и ми се налага да го продам. Дано се намери Човек, който да го оцени. Докарахме го с мъжа ми от Германия преди три месеца. |
|
| ||||
| ||||
| От половин година карам Хюндай Старекс 2.4i. Много е удобен за дълги пътувания, защото има добра возия. |
|
| |||
| |||
| Карам .. уж.. Хюндай Лантра '99. На метан върви, добре вози и изглежда все едно Апокалипсисът е минал през нея, ама си е затраял. ![]() |
|
| ||||
| ||||
| сигурно преди апокалипсиса е бил жълт ? :о) п.п. готин лаф
__________________ fear is the mindkiller |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| И след Апокалипсиса е жълт.. Да, такси е, ако за това питаше. ![]() Пример за пост-апокалиптичността на колата: Натискам аварийките и половината табло влиза навътре с тях. Радиото ми стърчи 5 см от таблото, защото не мога да изкарам старата шейна... чистачките се включват от прекъсвач, висящ на кабел... and many, many more... ![]() |
|
| ||||
| ||||
| ...колега значи ![]() а иначе като изключим интериорните емоции доволен ли си от колицата? тук наблегнаха на Елантра, за Лантра нямам впечатления някоя и друга съпоставка ..де да знам, каквото ти хрумне
|
| |||
| |||
| Абе доволен съм. Добра е колицата. Ако ти падне някоя не се колебай. ![]() |
|
| ||||
| ||||
| aaaa, ни хочу :о) стига толкова, искам почивка. дори си продавам моята. искам да разкарват мен с коли, а не аз тях ![]()
|
| |||
| |||
| Абе мани.. Друго си е да караш.. Аз съм още новак, де, затова ми е толкова мерак.. ![]() |
|
| ||||
| ||||
| продадох звяра ! малко ми липсва, особено сега като се налага да търча до даи, счетоводителката, за изолации....ама карай. за карането - трудно ми е да приема друг да ме вози, със свой стил на каране и т.н.т. ама трябва
|
| |||
| |||
| Хех, м'да... Тя мойта си е малко претенциозна, де... затова нема никой да ме вози на нея... ![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте колеги по съдба! Наскоро си купих Хюндай Лантра 1.6 бензин комби комфорт,с първа регистрация 98 г.,произведен 97. Кави са вашите препоръки и как е като кола-колко харчи,да и сложа ли АГУ,проблеми по двигателя,ходова част,климатик и т.н. Благодаря предварително |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 15:53. |