Разглеждате тема Проблем със запалване / мощност E 220 CDI, от раздел Mercedes на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Проблем със запалване / мощност E 220 CDI Здравейте, Имам E 220 CDI от 2000 г. и следните 2 ПРОБЛЕМА : 1/ На моменти при запалване, колата запалва след това изгасва и е невъзможно да се запали пак. Запалва се де но сле много опити - все едно е глътнала въздух... 2/ Констатирам в движение че и липсва мощност - особено се чувства на баир...Здраво се мъчи... Някой има ли опит с подобен проблем. Аз си мисля че е или от инжекцията или от релето за дебит ама не ми се дават пари за диагностика... Всяка информация ще е полезна. |
|
| ||||
| ||||
| proveri si kabelite i sve6tite,ako ne sa problemni togava vij pri startirane dali hodi tok do sve6tite za6toto moje da e ot kontakten kliu4.Ako iska6 da pita6 ne6to drugo togava po skype /bbojoo/ |
|
| |||
| |||
| Благодаря, пробвах вчера да проверя кабелите, но ще се занимая по-усърдно в неделя. Достъпа е много ограничен, нищо общо с отколешния ми вартбург. |
|
| |||
| |||
| smeni vazdu6nia filtar i ako nemoje da mine nad 3000 oborta s garancia e gorivnia edin ot 2ta e az smenix i 2ta sega niama problemi |
|
| ||||
| ||||
| И аз карам MERCEDES E220 CDI модел 2005,но да ти кажа честно нямам никакви забележки към него.Върви си перфектно и всичко е ОК.Ти твоят чисто нов ли си го купил или не,защото моят съм го взел направо от магазина. |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| зравейте имахме подобен пролем с двигател CDI.има клапан на който работата е да задържа налягането на горивото към гориво-нагнетателната помпа, а той изпуска. автомобила припалва угасва и трябва да въртиш докато направи налягане. това беше при нас. Мощноста може действително де е от въздушен филтър. Между нас казано нямаш /proveri si kabelite i sve6tite/ това са части на бензинов двигател |
|
| |||
| |||
| nai veroiatno ima6 pad na naliaganeto na gorivoto proveri si pompata sutrin kato ia zapali6 ako te4e tam e problema ako li ne na trabata za visoko naliagane ima6 debitomer za gorivoto ili mu smenia6 gumi4kite koeto e po evtinia variant a ako ne se opravi go smenia6 celia |
|
| |||
| |||
| tova e dizel kolega niama kabeli ima duzi |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | jordyang7 | Опел Vectra Форум | 5 | 04-10-2008 04:54 |