Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

L 300

Разглеждате тема L 300, от раздел Mitsubishi на форум Японски Автомобили ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Японски Автомобили > Mitsubishi
Регистрация Игри Драг Класация Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Добре Дошли в Авто 1 Форум. Ако за първи път посещавате сайта прочетете тук!
В момента не сте логнат в системата на Авто1 и много от функциите на сайта са недостъпни. Регистрацията е бърза и безболезнена.
Отговорете

Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
  #1 (permalink)  
Стара 11-05-2008, 22:19
Junior Auto Maniac

Дата на Регистрация: May 2008
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Question L 300

Здравейте! Може ли някой да ми каже откъде мога да намеря ръководство поремонт на Мицубиши L300.Предварително благодаря
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiГласувайте за това Мнение!Добави в Пинг.бг!
Отговор с Цитат
Спонсорирано съобщение
  #2 (permalink)  
Стара 13-05-2008, 06:25
Junior Auto Maniac

Дата на Регистрация: Dec 2007
Поздрави от Пловдив ако си на вива тел прати ми стрела аз ще те набера 0878993729 Денчо Денев
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiГласувайте за това Мнение!Добави в Пинг.бг!
Отговор с Цитат
  #3 (permalink)  
Стара 17-05-2008, 20:51
Junior Auto Maniac

Дата на Регистрация: Mar 2008
www.allcarsbg.info

Посетете All Cars - най-големият информационен сайт за автомобили !

Автомобилна онлайн телевизия
Най-интересните клипове с опция за свободно качване
Най-интересните снимки с опция за свободно качване
Безплатни автомобилни обяви
Информация за горивото
Автомобилни застраховки
Автомобилно кредитиране
Отговор с Цитат
  #4 (permalink)  
Стара 19-05-2008, 17:30
Junior Auto Maniac

Дата на Регистрация: Dec 2007
Здравей ЕМО всичко по ремонта свърши и то добре .Тази вечер ще има банкет като по соц. време.Барбекю бира салати и т-н .Та по въпроса за L 300 Във Пловдив има всички условия за основен ремонт на мотора стига ти да имаш желание а и аз бих ти помогнал . Така блока на мотора разтъргване на цилиндрите +набиване на сухи втулки и шлайф на блока равно на 200 лева .колянов вал шлайф 60 лева.нови водачи на клапаните от ВАЗ само че от два комплекта се ползват дългите водачи за труд не съм плащал водачите са 24 лева .30 лева шлайф клапани.семерингите са 5 броя около60-70 лева .Гарнитура глава 65 лева.Другите гарнитури сам ги рязах .Купих лист клингирит1/1,5 м .около 10 лева.Гумата за картера също лист масло устойчива за 20 лева изрязва се не е проблем.Туба черен силикон .Забравих основни и биелни лагери 50-лв.биелни +55лв.осн.Другото е работа след работно време.Трябва и хора поне 4 човека +тръба около 3 метра +въже.Мотора се сваля за 2 часа и то пред блока където живея .Има една подробност ЗАМЕНИХ радиатора със по голям от мерцедес 3000сс.Но се доработва .При скорост 50-60 км.вчера на обяд ел. термометърат отчете 50 градуса .Но до есента ще се кара така да се разработи .Хлабината беше +3до +4 стотни.Наместо изгорих 20 лт. бензин Сега има и други тънкости но не можах да кача снимките при зглобяването на мотора.Ако търсиш съвет или помощ аз съм на среща .Най добре сутрин междо 7,30-9,00 пращаш стрела от домашен или вивател аз ще те набера .Асега довиждане отивам да паля въглищата за скарата.Д. Денев 0878993729 Пловдив
Отговор с Цитат
Отговорете

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
Вие не можете да започвате нови Теми
Вие не можете да отговаряте на Мнения
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си

vB код е Включен
Иконките са Включен
[IMG] код е Включен
HTML код е Изключен
Trackbacks are Изключен
Pingbacks are Включен
Refbacks are Изключен

Часът сега е 05:22.

Препоръчано: свежи авто новини || бгТоп || Запознанства || Софийски Имоти || Дарик Новини || ZEN Studio || Размяна на линк?
Използването на материали публикувани в разделите статии, репортажи и форум е разрешено само в случайте когато източника на информация (avto1.com) е обявен в началото на публикувания материал и е създаден линк към сайта!