Разглеждате тема Проблем с Нисан, от раздел Nissan на форум Японски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| Проблем с Нисан Здравейте. Имам проблем с инжекцията на Нисан. При подаване / когато е на бензин/ на газ се чуди дали да тръгне, и изведнъж отскача, демек трябва все да я припомпвам на кръстовище. Освен това и се чува "гърмене" при такива ситуации. Мисля си че това стана откакто сложихме газ, преди нямаше такива проблеми. Ако някой знае каде е причината, моля за вашето внимание. Предварително благодаря. |
|
| |||
| |||
| pri4inata e v gazadgiite |
|
| ||||
| ||||
| Проблема е че на бензин прави тия номера, за газта ми е ясно че някои не са си свършили работата както трябва. Ще я карам на диагностика пък да видим какво ще кажат там. |
|
| ||||
| ||||
| Ехе открихме Америка ! Причината е било в спукания филтър и е дърпало въздух. Сега е като чисто нова |
|
| |||
| |||
| radvam se 4e e bilo samo tova |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| desalex, koq godina ti e nissana? Neshto kato davane li ti se poluchavashe na benzin? |
|
| ||||
| ||||
| Не ти схващам въпроса, ако те интересува нещо пиши на e-meila |
|
| |||
| |||
| гърми когато горивната смес е бедна. или е запушен г. филтър или ниско налягане на бензиновата помпа |
|
| ||||
| ||||
| колега откри ли сте проблема ама запитал ли си се защо е спукан филтъра?Спукан е точно щото ти гърми газовата и си мисля че ни си сложил газов инжекцион-това е проблема според мен.Втоа случай се слага един предпазен клапан за да не гърми. |
|
| ||||
| ||||
| Цитат:
, логично че не бих си го позволил. Газовата си е 400 лв - толкова. Колкото до клапата има я но не винаги я отваря. Гърми си и защото газта не хубава, ама те закротил се сега и ме слуша, така че давам газ![]()
__________________ Последна промяна от desalex : 09-02-2008 в 13:50. |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| Нисан | p008 | Nissan | 3 | 16-09-2008 11:04 |
| Нисан Съни 1.7 CD Проблем с ГНП | curi_st | Nissan | 0 | 09-02-2008 13:19 |
| Часът сега е 19:05. |