Разглеждате тема Опел Signum, от раздел Opel на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Опел Signum Какво ще кажете за този автомобил като характеристики е супер ама никога не съм карал Опел и незнам как са като качество.Знам само , че много гният поне за старите се говореше така. Последна промяна от dameger : 19-02-2007 в 15:45. |
|
| |||
| |||
Здравейте! Опелите са супер коли! Имам Опел Омега. Вече е на много години. Паркирам пред блока - дъжд, сняг, кал, слънце и т.н. Автомонтьорът каза,че отдолу е като нов!!!. Така че мисля,че са супер! Направих проверка по VIN в един сайт - Home page и видях, че е произведен през 1988г. |
|
| ||||
| ||||
| имам опел астра то близо 2год. и съм много доволен . Сменил съм много марки автомобили но от опел съм най - доволен . Но това си е мое мнение!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Имам Опел Кадет от 2 год,много съм доволен и не го заменям за нищо.Супер са |
|
| |||
| |||
| вярно е опелите са куче марка ,аз сьщо имам опел кадет 1989г |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| имам Омега и съм доволен,проблем са автомонтьрите и газаджиите |
|
| ||||
| ||||
| kakто може би и частите, които се предлагаха на пазара...сега не знам как е имах опел преди около4г. астра, 1992г. нещо май не случих на автомобил....много нерви, честа поддръжка....
__________________ fear is the mindkiller |
|
| |||
| |||
| opelite sa varha |
|
| |||
| |||
| a be nema li na4in na toq juliivan1 da my se iztrie registraciqta i na vsi4koto otgore dava nevaliden link |
|
| ||||
| ||||
| Карах служебен Опел и останах много доволен. Сега съм решил да си купя Астра. Мисля, че вече монтьорите и газаджиите се понаучиха на опелите! поне в Сливен... |
|
| ||||
| ||||
| Вече съм горд собственик на Astra G 1.4 16V Karavan 66 kw(90ph) от 2000 година. Много е гот. Има всички екстри (дори и мултифункционален чупещ се волан и регулиране на шофьорската седалка във височина) ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
| А баце да те светна,че те новите коли си имат по некви гаранцийки за боята примерно...за разнообразие...специално на Опел боята е само с 15 години,точно за тази си слава,кудето си я тътреха допреди да излезнат новите модели. |
|
| |||
| |||
| Радвам се на вашите коментарии колеги, имам Омега Б с новата маска, наистина е супер докато не започнеш да подменяш части! Купувайте истински само! Търся преден ляв фар, с лупа е ??? Поздр. |
|
| |||
| |||
| А за моделите след 2000 -та знам че не стават за алтернативно гориво, слабички са !? |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 20:41. |