Разглеждате тема изпотяване стъклата на опел, от раздел Opel на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Драг Класация | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
| Добре Дошли в Авто 1 Форум. Ако за първи път посещавате сайта прочетете тук! В момента не сте логнат в системата на Авто1 и много от функциите на сайта са недостъпни. Регистрацията е бърза и безболезнена. |
![]() |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема | Визуализация |
| |||
| Нормално е това. Пускай вентилацията на колата. |
| |||
| Цитат:
![]() |
| Следните потребители благодарят на Autoscum за това полезно мнение: | ||
nendi1970 (07-06-2008) | ||
| |||
| Имах същия проблем с Тигра. Незнам как е при Астрата обаче в Тиграта има два тънки маркуча в задните калници който отвеждат водата от задното стъкло към праговете и единия ми се беше откачил. |
| |||
| Здравеите проблема с стъклата се решева с подмяната на филтъра на купето,лека вечер |
| Следните потребители благодарят на Daniel Michev за това полезно мнение: | ||
nendi1970 (07-06-2008) | ||
| |||
| pri vlajno vreme e absoliutno normalno da ti se ispotqvat staklata nqma kola na koqto da ne se ispotqvat taka 4e trq1bva da si vkliu4i6 ventilaciata kam stakloto i vsi4ko 6te bade nared |
| |||
| цялата работа е че трябва да се уплътни кората, която се намира над филтъра за купето(със някакъв силикон, мажеш яко), щото отгоре се получава един луфт и като вали тече вода върху филтъра и вкарва влажен въздух в купето, от там сички проблеми с изпотяването. Сваляш чистачките, махаш кората под тях, почистваш я и я залепяваш със силикон към предното стъкло, после нема да има никво изпотяване, ако има на 1 скорост на парното издухва сичко, знам го от опит, айде успех, целата работа става за около час, ако знаеш кво правиш. ![]() |
| |||
| Колеги ако някой случайно знае къде да открия ляв фар за Омега Б - новата, втора ръка , моля пуснете емейл на: dundyyy@abv.bg или звънете, ще съм много задължен. 0898 790463 Поздр |
![]() |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 04:17. |