Разглеждате тема Имам проблем с паленето на дизелова Астра - G, от раздел Опел Astra Форум на форум Opel ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Имам проблем с паленето на дизелова Астра - G Имам проблем с паленето на дизелова Астра - G Като е студена трябва да въртя 3-4 пъти за да запали. Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели! |
|
| |||
| |||
| proverete podgrqva6tite sve6ti i releto. smenete vuzdu6niq filtyr. proverete otdu6nika na rezervoara dali e zapu6en. |
|
| |||
| |||
| да нети се връща горивото в резервоара,имах такъв проблем с пежо |
|
| |||
| |||
| Ако не са подгревните свещи....възможно да е горивната помпа...мисля, че има специални сервизи за точна диагностика на подобни проблеми...успех !!!! |
|
| |||
| |||
| Колега аз имах същия проблем със зафирата 2,0TD. При мен обаче на 5 или 6 дни ми правеше проблем, въртях ключа по 7 пъти докъто запали. Оказа се уплътненията на дюзите. Общо 70 лева с работата в оторизиран сервиз. Смениха ми ги и се родих дори зимата нямах проблеми с паленето. не знам на теб дали това ти е проблема но все пак имай го впредвид. Успех. |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| Не си посочил характеристиките на двигателя |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | barsia | Опел Astra Форум | 1 | 06-08-2008 20:27 |
| Комерсиална Информация Имам вапрос свързан с джантите на Opel Corsa | corsa | Опел Corsa Форум | 0 | 22-05-2008 22:26 |
| проблем с опел астра 1.8 | Trepachkms | Opel | 1 | 19-05-2008 21:54 |
| Тунинг Екстериор за ГОЛФ3 -имам доста тунинги... | ilkomotor | Фолксваген Голф Форум | 0 | 06-08-2007 11:12 |
| Часът сега е 13:07. |