Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 09-01-2011, 09:46
Нерегистриран
Посетител

печката

Вчера купих свеща от магазина на христо ботев до руски за 85лв ,но не съм я сменил.Номера който вече го няма на пазара е 0100226228 ,а новия е 0100226340 на Беру единственно, друг не я прави .
Отговор с Цитат
Стара 09-01-2011, 09:48
Нерегистриран
Посетител

печката

Днеска я смених тази гадина -цял ден газурчене изпонадрани ръце и много мъки с тея капачета на зглабяне.Много беше полезен клипа за сервиз
По-лесно е като се наддигне горивния филтър, и се свали кората от долу и пак трябваше да сме двама за зглабянето. Сега равносметката е 20минутен къдеж и вече работеща печка.
Отговор с Цитат
Стара 16-01-2011, 15:15
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Nov 2008
Благодарности: 1
Получил 3 Благодарности за 3 мнения
Цитат:
цитат от друг потребител на Авто Форума
Започната от Нерегистриран Вижте Мнението
Ходих на диагностика и там също се изписа свещт ,но майстора казва ,че по неговия опит като я сменя пак да е същото сиреч трониката да е болна ,но аз съм оптимистт и искам да я сменя ама остава проблема каква е точна(марка,модел,номер) и къде да я намеря в Стара Загора? Майстора е Мариан до ресторант Лешника и има TECH 2.Имах и приблем в ABS и грешката беше "низко напрежение в захранващо(управляващо) реле".Свали го отряза му капака с флекса на електронния блок де,препои му силовите транзистори всички едри спойки и воала.Това всичко плюс смяна на езика на MID-а за 70лв.А АBS-то е 430 модел и било редовен номер за модела
Здравей, колега свеща е BERU № 0 100 226 228 или № 0 100 226 340 струва около 70лв. с отстъпките в Горна Оряховица; произвежда се само от BERU и е само за паркинг отоплители.
Отговор с Цитат
Стара 08-12-2011, 22:58
Нерегистриран
Посетител

печката

Колеги аз от потребител на догревател в вектра б станах горд собственик на автономен отоплител с дистанционно активиране. Е моето е простичко - активира само печката и климатроника ,предварително оставен на желана температура и степен, съответно и ги гаси.А и вече съм сервиз (диагностика и ремонт на електроники) и продажба на печки Еберспахер на старо.Цена на догревател 100-150 лв. и трябват допълнително нафтова помпичка ,ел. водна помпа и кит дистанционно за централно заключване.Цена на монтажа 100-150 лв. И да може да се паралели датчика с копче ,но трябва да се измери в него има съпротивление 470 ома при отворена верига и като затвори го закъсява в моделите след юни 97г. година.Ако има добре ,но иначе трябва да се добави за да не се скапе електрониката с времето.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация
You may post new threads
You may post replies