Разглеждате тема проблем със запалването сутрин на пежо 405, от раздел Peugeot на форум Френски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| проблем със запалването сутрин на пежо 405 При ниски температури сутрин не може да запали нормално (на бензин), колата е модел пежо 405, 1,6, карбураторна. Имам чувството, че автоматичния смукач не сработва, понеже оборотите не се вдигат автоматично при запалването и веднага гасне. Налага се да паля по 3-4 пъти и да подавам газ с крак докато загрее двигателя. Ако някой има идея как да се реши проблема ще буда много благодарен. |
|
| |||
| |||
| radiator ami ako ti se davat pari za radiator zemi si edin nov a pak ako ne ti se davatat sloji edin karton otprede na radiatora.ili puk mi digni oborotite ![]() |
| Следните потребители благодарят на lubaka-bagerist за това полезно мнение: | ||
dimipel (19-11-2007) | ||
|
| |||
| |||
| Ima edno 4erno pravoagalno ot liavata strana na karburatora vav nego vliza edna 6laufka vig da ne se e izvadila ili skasala kato dva ska4eni sada sa to podava vakum kam klapata na avtomati4nia smuka4 ili e zasednalo |
| Следните потребители благодарят на Sa6o за това полезно мнение: | ||
dimipel (19-11-2007) | ||
|
| |||
| |||
| извадия от смукача и го запуши после пробвай да запалиш |
|
| |||
| |||
ако и сега не запали почисти си карборатора |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| ako ne se opravi, proveri dali ne e izgorql avtomati4niq smuka4, ako e izgorql savetvam te da vzeme6 obiknoven karburator s obiknoven ra4en smuka4, i si smeni samo plo4kata s smuka4a, az ot 2g sam taka i sam mn dovolen |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Тагове |
| peugeot 405, стартиране |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | jordyang7 | Опел Vectra Форум | 5 | 04-10-2008 04:54 |
| | Alokin | Рено Laguna Форум | 0 | 25-08-2008 17:29 |
| | dancho uzunov | Peugeot | 0 | 31-05-2008 10:15 |