Авто 1 Форум |Форум| |Обяви| |Албуми| |Регистрация!|
Connect with Facebook
Регистрация Потребители Авто Групи Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени

Отговорете

LinkBack Опции за Темата Търсете в тази Тема Визуализация
Стара 04-03-2009, 16:34
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Mar 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
пежо 206 HDI 2000 см3-гасне. Помощ !!!

Пичове, помагайте....!
Купих си пежо 206 HDI 2000 см3. На втория ден започна да гасне. Когато работи, пежото е страхотно - върви като бясно, но това гаснене направо ме убива. Светва оранжевата лампа на двигателя и после си свети цял ден.
Гасненето се проявява по няколко начина:
- В движение, когато оставя колата да убие скоростта с включена предавка без газ. Ако изключа от скорост докато двигателя е в обороти и я оставя да се движи по инерция, не гасне.
- При леко блъскане по таблото с бушоните.
- Сутрин, след запалване , работи около 5 секунди и изгасва.... Веднага пак паля, пак 5 сек. - изгасва....и така 8-10 пъти, докато задържи...
Казаха, че този модел имал вграден мобилайзер, който опознавал оригиналния ключ. Да не би тази система да ми дава ядове..?
Някой ако има идея как да я оправя, много моля да ме посъветва.
Отговор с Цитат
Стара 06-03-2009, 11:13
Нерегистриран
Посетител

Пак съм аз Жоро

Едно майсторче откри проблема - Гадните французи са сложили шоков изключвател на запалвенато - при катастрофа да изключи подаването на гориво....та той се беше разшлякал....сменихме го и гасненето се оправи. Гасненето на предавка явно беше щото карах колата със светеща лампа на компютъра, което е "авариен режим" , а той е само да се дотътриш до сервиз.
Та това беше.....
Май обаче има още едно проблемче....дебитомера на въздуха на турбото от време на време отчита грешка...после се самоизчиства....някой ако знае нещо повече по въпроса с удоволствие ще го прочета
Отговор с Цитат
Стара 12-08-2009, 16:45
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2009
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
.

kade se namira
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема