Разглеждате тема японската марка, от раздел Toyota на форум Японски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| ||||
| ||||
| Решил съм да си закупя японски автомобил употребяван.Моля които има мнение за японските автомобили ,хубаво или лошо да го сподели.Мисля че тези автомобили са тъкмо за нашите пътища.Очаквам вашите мнения . с поздрав plam 2000= |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Още веднъж ти казвам,че си се насочил правилно и дерзай!!!!!! |
|
| ||||
| ||||
| то май е малко късно за мнение, ама за тези които тепърва ще четат - японеца няма(ше) грешка - имах Сузуки Суифт '01г - без забележки относно поддръжката. и цените на частите не бяха скъпи, даже обратното , по-евтини от предишния ми Опел '92 сега за Сузуки Лиана видях, че обича да "пие" вода, ама им намериха лек
__________________ fear is the mindkiller |
|
| ||||
| ||||
| Благодаря за менията и съветите /макар и късно прочетох ващите мнения /от 3 месеца притежавам SUZUKI WAGON R+ . доволен съм нямам никакви забележки по автомобила .Търся само повече техническа информация за подръжката и обслужването на този автомобил.Ще бъда благодарен на всякаква информация в тази насока . Иначе казано японското качество си е японско качество.Препоръчам го на всички! |
|
| |||
| |||
| Здравейте Мисля да си купувам тойота Аурис второ ниво на екстрите с 1,4 бензин двигател .Кажете Вие какво мислите за колата |
| Sponsored Links |
|
| ||||
| ||||
| Отговора ми не е от най бързите ,за което се извинявам , но се радвам че ценителите на японската техника навярно са се увеличили поне с един !А за колата -правилен избор,няма да съжаляваш. |
|
| |||
| |||
| Мисля че малко късно се включвам във форума ,но все пак реших да дам и аз мнението си за японските автомобили.Карам в момента Auris 1,6 Luna-124hp,но дай боже скоро имам намерение да го сменя с Avensis 2,2D4D-150hp.Нека си говорим истината : всеки обича повече конски сили ,но не всеки се сеща за по-големия въртящ момент.Имам направени 3 тест драйва ,много съм доволен и ще съм благодарен на Господа ,ако успея да се здобия с Avensis-a.Та като цяло ,няма човек който да ме обори че има по-добър автомобил за нас(тези ,които сме по форумите) от японския. |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 12:23. |