Авто 1 Форум

АВТО1

БГ Форум за Автомобили

японската марка

Разглеждате тема японската марка, от раздел Toyota на форум Японски Автомобили ;

Обратно   Авто 1 Форум > ФОРУМ АВТОМОБИЛИ > Японски Автомобили > Toyota
Регистрация Игри Авто Албуми Карта Пътната Обстановка Потребители Календар Търсене Днешни Теми Отбележете Форумите като прочетени
Стара 03-08-2007, 13:37
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Jun 2007
Благодарности: 0
Получил 0 Благодарности за 0 мнения
Изпратете съобщение през Skype™ до PLAM2000
Question японската марка

Решил съм да си закупя японски автомобил употребяван.Моля които има мнение за японските автомобили ,хубаво или лошо да го сподели.Мисля че тези автомобили са тъкмо за нашите пътища.Очаквам вашите мнения .
с поздрав plam 2000=
Отговор с Цитат
Стара 17-08-2007, 10:53
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Aug 2007
Цитат:
Започната от PLAM2000 Вижте Мнението
Решил съм да си закупя японски автомобил употребяван.Моля които има мнение за японските автомобили ,хубаво или лошо да го сподели.Мисля че тези автомобили са тъкмо за нашите пътища.Очаквам вашите мнения .
с поздрав plam 2000=
Здравей plam 2000=,мисля,че ти си се насочил в точно определената посока,като си се спрял на японски автомобили!Последните 3 автомобила,които карам са японски и мога да ти кажа,че са много добри!Ако искаш да притежаваш един наистина много здрав и издържлив автомобил,то тогава си вземи японска кола,без значение каква марка е!Те са палави /бързички/ и нечупливи!Е верно е ,че частите са малко по скъпички,но пък подмяната им с нови е много по рядка от другите автомобили,а това никак не е малко предимство,защото всеки ремонт,какъвто и да бил той е едно страшно досадно нещо,особено,ако караш колата си постоянно!
Още веднъж ти казвам,че си се насочил правилно и дерзай!!!!!!
Отговор с Цитат
Стара 24-09-2007, 19:04
Популярен в Авто Форум 1

Дата на Регистрация: Jan 2007
то май е малко късно за мнение, ама за тези които тепърва ще четат - японеца няма(ше) грешка - имах Сузуки Суифт '01г - без забележки относно поддръжката. и цените на частите не бяха скъпи, даже обратното , по-евтини от предишния ми Опел '92
сега за Сузуки Лиана видях, че обича да "пие" вода, ама им намериха лек
Стара 04-12-2007, 23:37
Популярен в Авто Форум 1

Благодаря за менията и съветите /макар и късно прочетох ващите мнения /от 3 месеца притежавам SUZUKI WAGON R+ . доволен съм нямам никакви забележки по автомобила .Търся само повече техническа информация за подръжката и обслужването на този автомобил.Ще бъда благодарен на всякаква информация в тази насока .
Иначе казано японското качество си е японско качество.Препоръчам го на всички!
Отговор с Цитат
Стара 28-02-2008, 14:33
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Feb 2008
Здравейте Мисля да си купувам тойота Аурис второ ниво на екстрите с 1,4 бензин двигател .Кажете Вие какво мислите за колата
Отговор с Цитат
Sponsored Links
Стара 02-04-2008, 20:42
Популярен в Авто Форум 1

Отговора ми не е от най бързите ,за което се извинявам , но се радвам че ценителите на японската техника навярно са се увеличили поне с един !А за колата -правилен избор,няма да съжаляваш.
Отговор с Цитат
Стара 26-06-2008, 16:43
New in Avto Forum

Дата на Регистрация: Jun 2008
Мисля че малко късно се включвам във форума ,но все пак реших да дам и аз мнението си за японските автомобили.Карам в момента Auris 1,6 Luna-124hp,но дай боже скоро имам намерение да го сменя с Avensis 2,2D4D-150hp.Нека си говорим истината : всеки обича повече конски сили ,но не всеки се сеща за по-големия въртящ момент.Имам направени 3 тест драйва ,много съм доволен и ще съм благодарен на Господа ,ако успея да се здобия с Avensis-a.Та като цяло ,няма човек който да ме обори че има по-добър автомобил за нас(тези ,които сме по форумите) от японския.
Отговор с Цитат
Отговорете

Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове:

Опции за Темата Търсете в тази Тема
Търсете в тази Тема:

Разширено Търсене
Визуализация

Правила за Публикация