Разглеждате тема Спешно купувам машинки за ел. стъкла за венто, от раздел Volkswagen на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Здравеите купих си венто и ми трябват машинки за ел. стъкла, че са с ръчки, както и всички останали нещица дето вървят с тях ( кори, копчета, кабели и т.н.) |
|
| |||
| |||
| здравейте.Намерих си вече машинки за е. стъкла- универсални по 60 лв бройката.За 4-те врати ми струва 240лв и отделно монтажа по 30 лв на врата. Ако някой се интересува за ел. пакета да пише да му дам връзка с магазина откадето ги взех. |
|
| |||
| |||
| машинки за ел.стъкла може ли да попитам от къде си ги купил,защото и на мен ми трябват 2 машинки за VW Polo Classic |
|
| |||
| |||
| Колега ето ти линк.Момчетата са от Стара Загора, аз ходих лично да си ги вземам но ще ти ги пратят и по куриер зависи откаде си.И помни машинките не са оригинални на VW , а са универсални. Дано съм помогнал.Успех Max Speed - |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Тагове |
| ел. стъкла |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
Подобни Теми | ||||
| Тема | Начало на Темата | Форум | Отговора | Последно Мнение |
| | vasil | Audi | 4 | 13-02-2008 13:47 |
| Часът сега е 12:51. |