Разглеждате тема Двигатели, от раздел Volkswagen на форум Немски Автомобили ;
| |||||||
| Регистрация | Игри | Авто Албуми | Карта | Пътната Обстановка | Потребители | Календар | Търсене | Днешни Теми | Отбележете Форумите като прочетени |
|
| |||
| |||
| Двигатели Мисля да си купя VENTO какви двигатели ще ми препоръчате. |
|
| |||
| |||
| 1и8 моно инжекция |
|
| |||
| |||
| Търся автомобили Търся сайт за катастрофирали автомобили в Германия ? |
|
| ||||
| ||||
| vento TDI ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Пич,избягвай Голф 3 и Венто,нямат сполучливи двигатели ако можеш вземи си Голф 4 или Голф 2.Аз лично карам Голф 2 GTI, и не бих го сменил за Голф 3 GTI. |
| Sponsored Links |
|
| |||
| |||
| Двигатели на VW Най-добри са TDI-двигателите. Достатъчна мощност и икономичност. Напр. 1.9 TDI-90 PS са с разход 4.1 л на 100 км при скорост 90 км/ч |
|
| ||||
| ||||
| Затваряй очите и се хвърляй в дълбокото !!! Какъвто и да вземеш все си вътре ! |
|
| ||||
| ||||
| Баща ми имаше Голф 2, 1800 моноинжекция. Това ми беше учебния автомобил, карах го 2 години след като взех книжка. За него мога да ти кажа, че е много добър. Не е с голяма мощност /90 к.с./, но е изключително пъргав. Ако не ме лъже паметта - 145 Нм при 2500 об/мин. Голф-а вървеше с 8,5 - 9,0 л/100 км градско бензин и 5 - 6 л/100 км извънградско ако не го юркаш над 120 км/ч. ![]() Един приятел в момента кара Голф 3, 1600 бензин, но не е доволен изобщо. Казва че бил голямо дърво, но аз не мога да кажа нищо, дори не съм се возил при него. ![]() За други двигатели на Фолксваген нямам впечатления. |
|
| |||
| |||
| 1.8 mono ingekcia.ili 1.9 tdi |
|
| |||
| |||
| 1.8 mono. ili 1.9 tdi |
|
| |||
| |||
| АЗ КАРАМ ГОЛФ 3 1,9TD И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН |
|
| |||
| |||
| spored men si vzemi 1.9tdi. super motor-malak razhod i dobra dinamika! |
|
| |||
| |||
| Но не забравяй,че съдават проблеми дебитомерите и турбините. |
|
| |||
| |||
| аз карам 1.8 моно 90 коня и е страхотен двигател |
|
| |||
| |||
| imam VW pasat 1.8 mi 90ks RP modifikaziq. mnogo sam dovoleh.nqkoi znaeli,dali pri skasvane na angrenagniq remak klapanite udrqt v butalata |
|
| ||||
| ||||
| 1,8моно или 1,9тди и двата са много добри двигатели.Дизела е икономичен а бензиновия много лесно се газифицира и добре понася газовата уредба ако си решил да слагаш де |
|
| |||
| |||
| 2.0 Имах Пасат 1.8моно, след това 2.0 и пак 2.0. Повече върви и по-малко гори, дори и на газ. И става и с обикновена АГУ. Дано съм ти помогнал при избора на Венто ![]() ![]() :tra nsport2:![]() |
|
| |||
| |||
| ami otnosno pitaneto ti dali nabiva klapani otgovora mi e ne. Ot opit go znam az skasah i edin moi montior me uveri 4e ne nabiva imat za6tita |
| Следните потребители благодарят на zlatikozarev за това полезно мнение: | ||
joss (25-04-2008) | ||
|
| |||
| |||
| [Аэ пьк ще ти кажа,че моторите са им от най яките.з карам vento от 5 години и съм много доволен.От една година го карам със спукан цилиндър и не мога да повярвам,че върви ама много яко. ![]() |
![]() |
| Популяризирайте тази тема като добавите линк към нея в тези сайтове: |
| Опции за Темата | Търсете в тази Тема |
| Визуализация | |
| |
| Часът сега е 12:52. |